Oldalak

Magamról

Saját fotó
Nos, mivel időm kevés, vagy csak rosszul tudom beosztani és nem tudom felrakni a kedvenc receptjeimet, de mégis megosztanám veletek, úgy döntöttem, hogy ezek után a nevét, képét rakom fel az ételnek és kérésre a receptet :)

2013. február 1., péntek

Szezámmagos húsi

Hozzávalók:
  • liszt
  • prézli
  • szezámmag
  • szeletelt disznó hús
  • só, bors
  • tojás
  • olaj a sütéshez
Elkészítés:
A húsokat kiklopfoljuk sózzuk-borsózzuk.
A tojásokat felverjük előkészítjük a lisztet és egy külön tálba össze keverjük a prézlit meg a szezámmagot.

Fűszerezzük a húst majd lisztbe forgassuk, a tojásokba utána és legvégül a szezámmagos keverékbe és forró olajba arany barnára sütjük.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ha bárkinek bármilyen hozzászólása illetve kérdése van szivesen válaszolunk :)