hozzávalók:
- 5 szelet sertés hús
- só, bors
- fokhagyma
- 10 szem új krumpli
- 1 kötés petrezselyem
- olaj
Elkészítés:
A húsokat fűszerezzük ízlés szerint majd olajat öntünk alá és egy kisebb pohár vizet majd oda tesszük puhulni.
Közben a krumplit meg mossuk és tetszés szerint daraboljuk fel. Én nem vágtam nagyon apróra mivel könnyen puhul, és így egyben marad, kis olajat öntünk alá meg vizet sózzuk, fokhagymát aprítunk rá, és mikor kész van kb. 15 perc alatt petrezselyem zöldet vágunk a tetejére.
A hús mikor megpuhul tetszés szerint a meglevő olajon vagy saját zsírjába egy kicsit lepirítjuk.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Ha bárkinek bármilyen hozzászólása illetve kérdése van szivesen válaszolunk :)