- 20 dkg liszt
- 13 dkg puha vaj
- 1 tojás
- 6 dkg cukor
- 1 sütőpor
- áfonya befőtt
- 1 vaníliás puding
Elkészítés:
A lisztet és a cukrot el morzsoljuk a vajjal, majd a tojást hozza adva össze gyúrjuk 2 részre osztjuk, egy nagyobb és egy kisebb részre, a nagyot kinyújtjuk és olajozott tepsibe rakjuk, majd a pudingot megfőzzük a befőttel, és lekenjük jó bőségesen.
Majd a kisebb darab tésztát kinyújtjuk és rácsozóval megszaggassuk majd lassan szét húzzuk és egyetlen mozdulattal a feltétre tesszük. Lekenjük tojás fehérjével és 200 fokon 15-20 perc alatt arany barnára sütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Ha bárkinek bármilyen hozzászólása illetve kérdése van szivesen válaszolunk :)