Oldalak

Magamról

Saját fotó
Nos, mivel időm kevés, vagy csak rosszul tudom beosztani és nem tudom felrakni a kedvenc receptjeimet, de mégis megosztanám veletek, úgy döntöttem, hogy ezek után a nevét, képét rakom fel az ételnek és kérésre a receptet :)

2013. január 8., kedd

Medvetalp süti


Hozzávalók:

  • 25 dkg vaj
  • 40 dkg liszt
  • 18 dkg porcukor
  • 20 dkg őrölt dió vagy mogyoró
  • 1 tojás
  • étcsokoládé
Elkészítés:

A csoki kivételével mindent jól össze dolgozzunk és hagyjuk állni 1 órát.
A formákat kiolajozzuk megtöltjük a masszával és 180 fokon 15-18 perc alatt készre sütjük(aranysárgára).
Még elegen kiütögessük a formákból a kész süteményt, miután kiehült olvasztott csokiba mártogatjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ha bárkinek bármilyen hozzászólása illetve kérdése van szivesen válaszolunk :)