Töltött gomba
Közepes méretű gomba fejek, zöld hagyma, túró, ételízesítő.
A gombákat megtisztítjuk, a szárát leválasztjuk, miután megmosom őket leforgatom, hogy a víz csöpögjön ki a gombakalapokból.
A zöldhagymát apróra vágom a túróval összekeverem és ételízesítővel fűszerezem.
A túrós masszával megtöltöm a gomba fejeket és előmelegített sütőbe 30-40 percet sütöm, de igazából mikor jó barnára készültek akkor van kész.
Kisütött gomba
Közepes méretű gomba fejeket megmosom, kiszedem a szárukat, általában egyszerre készítem az előző recepttel, így az onnan megmaradt gombaszárakat is ide teszem.
Forró olajba helyezem a gombákat és szárait, jó negyed óra múlva kész is.
Jó étvágyat J
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Ha bárkinek bármilyen hozzászólása illetve kérdése van szivesen válaszolunk :)