Kavart almás
Hozzávalók:
- 40 dkg apróra vágott alma
- 3 tojás
- 15 dkg cukor
- 20 dkg vaj(olvasztott)
- 20 dkg liszt
- 1 sütőpor
- 1 kk citrom reszelt héja
- 1 kk fahéj
- 1 kk rum
- dió a tetejére
Elkészítés:
A tojásokat felverjük, hozzáadjuk a cukrot és a vajat majd ezzel is habosra kavarjuk, jön a fahéj majd a rum és citromhéja, lassú mozdulatokkal hozzá kavarjuk a lisztet a sütőporral miután kész jöhet bele az apróra vágott alma. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük és 18 fokon 20 perc alatt készre sütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Ha bárkinek bármilyen hozzászólása illetve kérdése van szivesen válaszolunk :)