Hozzávalók:
- 5 tojás
- 1,5 dl olaj
- 1 ek mustár
- kis doboz tejföl
- só
- kis doboz májpástétom
- petrezselyemzöld a díszítéshez
Elkészítés:
4 tojást jó keményre főzzünk, időközben 1 tojássárgáját a mustárral és az olajjal kikavarjuk majonéznek.
A tojások, hogyha kihűltek akkor a héjától megtisztítjuk ketté vágjuk a sárgáját megtörjük, hozzáadjuk a májpástétomot és 1 ek majonézt. Torta díszítőbe rakjuk a masszát és a tojásokat megtöltjük.
A maradék majonézt összekeverjük a tejföllel és ízlés szerint sózzuk majd belepakoljuk a megtöltött tojásokat és petrezselyemzölddel díszítve tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Ha bárkinek bármilyen hozzászólása illetve kérdése van szivesen válaszolunk :)