Hozzávalók:
- 80 dkg liszt
- 1,5 dl olaj
- 3 dl tej
- 1 kk oregánó vagy zöld fűszer
- 1 tk só
- 2,5 gr élesztő
- 1 ek cukor
- 10 virsli(3 db- ba vágva)
- 1 tojás
Elkészítés:
A virsli és a tojás kivételével össze dolgozzuk a többi hozzávalót fél órát kelni hagyjuk.
Ezután lisztezett munka felületen fél cm vastagra nyújtjuk és hosszú csíkokat águnk belőle kb 3-4 cm szélességbe majd minden második szalagot bevagdossuk egy éles késsel. A virsliket rafektetjük a szalagokra és a bevágott csíkokat rá rakjuk össze nyomogatjuk és felvágjuk, bekenjük a felvert tojással majd előmelegített sütőbe 20-25 perc alatt aranybarnára sütjük.
Mustárral, ketchuppal tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Ha bárkinek bármilyen hozzászólása illetve kérdése van szivesen válaszolunk :)