Oldalak

Magamról

Saját fotó
Nos, mivel időm kevés, vagy csak rosszul tudom beosztani és nem tudom felrakni a kedvenc receptjeimet, de mégis megosztanám veletek, úgy döntöttem, hogy ezek után a nevét, képét rakom fel az ételnek és kérésre a receptet :)

2013. január 30., szerda

Nem lehet abbahagyni csirke

Már régebb ettem ezt az igazán nagyon finom csirkét és igen el s készítettem, nagyon jól sikerült, nem valót szégyent :). a receptet itt találtam.


hozzávalók:
  • 2 db alsó-felső comb
  • 4 ek púpozott liszt
  • 1 ek paprika
  • 1 kk só
  • 1 mk bors
  • 1 mk majoránna
  • 1 mk őrölt kömény
  • 1 fej lila hagyma
  • 7-8 cikk fokhagyma
  • 10 fej gomba
  • 25 dkg reszelt sajt
  • 1 nagy doboz tejföl
  • 4-5 ek olaj
Elkészítés:
A combokat megmossuk és megtöröljük. A lisztet a paprikával, borssal, sóval, majoránnával, köménnyel és a zúzott fokhagymával össze keverjük majd a combokat beleforgassuk és a tűzálló tálba tesszük a megmaradt lisztes keveréket ráöntjük, a felkarikázott hagymát rászórjuk  a gombát megmossuk tetszés szerint daraboljuk azt is rárakjuk, majd a sajtot ha ezzel is végeztünk akkor a tejfölt elkavarjuk az olajjal és ráöntjük a combra.
Előmelegített sütőbe 200 fokon 50 percet lefóliázva sütjük majd levesszük a fóliát róla és újabb 20 perc alatt készre pirítjuk. Jó étvágyat :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ha bárkinek bármilyen hozzászólása illetve kérdése van szivesen válaszolunk :)